VÄLJ RÄTT PRODUKT

Rödljusterapi

Effektiv terapi som stärker immunförsvaret & boostar cellerna genom att ge koncentrerat, naturligt ljus till huden! Red Light Therapy (röd ljusterapi) är en enkel, icke-invasiv behandling som ger koncentrerat naturligt ljus till hud och celler. En snabb och enkel terapiform där allt du behöver göra är att sitta eller stå i ljuset i 5 till 15 minuter – gärna varje dag. Detta ger mitokondrierna i dina celler det naturliga ljuset de behöver för att producera energin som driver din kropp. Vi på Onsala Sol AB brinner för innovativa terapiformer inom prestation och skönhet och det är med glädje som vi nu kan presentera ett helt nytt varukoncept, nämligen Red Light Therapy.

Vi erbjuder en rad olika enheter anpassade för hemmet Alla produkter har lysdioder av medicinsk kvalitet för att lysa naturligt rött s infrarött ljus på din kropp. Behandling med rött ljus ger positiva effekter och energi precis som ljusets våglängder från naturligt solljus, men utan värmen eller UV-strålarna som orsakar solskador.

Vill du stärka immunförsvaret & få cellerna att fungera optimalt? Tillför naturligt ljus!

Funktion & Fördelar

01.

Naturliga hälsofördelar

Röda ljusbehandlingar har visat sig ge ett brett spektrum av naturliga hälsofördelar, som reducering av inflammation, smärtlindring, hudföryngring, ökad kollagenproduktion och muskelåterhämtning.

Men allra främst stärker RED LIGHT THERAPY immunförsvaret vilket gör att vi kan stå bättre rustade inför virus och infektioner. Perfekt i virustider!

Terapiformen hjälper även till att öka melatonin, förbättra sömnstörningar, balansera dygnsrytmen och lindra oro. En säker, naturlig och enkel behandlingsform som med fördel går att göra dagligen och i hemmet om man önskar.

02.

Red Light Therapy & klinisk forskning

Det finns tusentals peer-review medicinska studier och kliniska prövningar gällande röd ljusterapi. Många av dem med överväldigande positiva resultat och en nästan total brist på biverkningar eller hälsorisker.

Eftersom vi på Onsala Sol AB är stolta över vårat nya varukoncept med rödljusterapi så gläds vi lite extra över detta.

03.

Vem använder röd ljusterapi?

Förutom det växande antalet människor som använder röda ljusterapienheter i sina hem, finns röda ljusterapisystem i många professionella och kliniska miljöer och används blad annat av:

  • Hudterapeuter
  • Idrottsmassörer och Fysiska terapeuter
  • Elitidrottare
  • Motionärer

04.

Hur fungerar röd ljusterapi?

Våra celler behöver naturligt ljus för att fungera. Precis som de behöver vatten och näringsämnen från maten. Tyvärr får de flesta inte så mycket naturligt ljus som de behöver för optimal hälsa (den genomsnittliga amerikanen tillbringar mer än 90% av sin tid inomhus).

Med röd ljusterapi kompletterar du intaget av ljus hjälp av koncentrerade våglängder rött samt nära infrarött ljus. Röd ljusterapi fungerar genom att förbättra din energiproduktion på cellnivå och stimulerar mitokondrierna, cellens kraftverk samt förbättrar den cellulära respirationsprocessen som gör ATP (adenosintrifosfat) energi.