Sola Hos Oss

Här kan du sola 365 dagar om året. Tack vare våra generösa öppettider kan du välja en tid som passar dig.Onsala sol är en kedja av automatiserade drop-in-solarier. Ingen förbokning krävs, du betalar med kontanter eller Onsala sol Solkort. Crémer, ögonskydd m.m. handlar du i vår varuautomat.

Hur du solar

Före solningen

  • Ta reda på rekommenderad soltid för din hudtyp. Läs exponeringsschemat på väggen vid solariet du tänker använda.
  • Glasögon, liksom solcrémer, för vackrare färg, finns att köpa i varuautomaten.
  • Tvätta bort makeup.
  • Vill du vara helt säker pŒ att få sola i ett rent solarium kan du rengöra solariet även före solningen.

Efter solningen

  • Rengör solariet med desinfektionsmedel som finns i en flaska intill.
  • Tänk på miljön, använd inte mer papper än du behöver.

Betalning

Onsala sol Sun app

Med Onsala sol Sun app  får du upp till 33% mer soltid för pengarna. Det finns tydliga instruktioner på på tavlan nere i solstudion eller under menyn solappen här på sidan.

Hygien

En viktig sak som man aldrig skall glömma i samband med ett besök på ett Onsala sol Drop-in-solarium är hygienen, vi har mycket höga krav när det gäller den hygieniska biten. Samtliga solarier är utformade så att dom är lätta att rengöra både för dig när du rengör liggskivan i samband med din solstund, men också för personal som hela tiden håller hygienen på topp.

Desto högre hygienstandarden är desto större chans för att alla blir tillfredsställda därför använder vi Sun Cleaner till rengöringen av plexiskivan efter solning. Sun Cleaner är ett effektivt medel som doftar härligt.